Studiemateriaal in ERP en Boekhouden voor het Hoger Onderwijs

Boeken zijn van oudsher het aangewezen medium om kennis op te doen. Tegenwoordig zijn we ook gewend om informatie te vergaren achter een beeldscherm. Dus boeken worden in een aantal gevallen eduboeken. Soms als een PDF (ook wel ‘een boek achter glas’ genoemd), maar vaker worden de eduboeken meer en meer interactief en uitdagend voor de studenten. De uitgave ERP en Business Management is nu geheel interactief… Neem een kijkje op de website van Edumundo! Het eerste boek ERP & Businessmanagement is vanaf juni 2022 al als interactief eduboek te gebruiken.

Maar uiteraard is er ook veel aandacht voor uitgaven in de vorm van een boek of van hybride uitgaven (boekvorm en digitale vorm). Veel studenten (en ook docenten) studeren veel liever uit een boek. Dat kan gelukkig ook nog steeds!

Speciaal voor de Vlaamse markt is er nu Bedrijfsprocessen de baas. Praktijkgids ERP met Odoo. Dat is geschreven op de Belgische lokalisatie met de Belgische boekhoudregels, die sterk afwijken van de Nederlandse.
Wil je ook een Nederlandse versie (met Nederlandse lokalisatie en dus Nederlandse boekhoudregels)? Laat het me weten.

Welke studiematerialen zijn er?

Waar te koop?

Een uitgeverij vormt het manuscript van een auteur om naar een (edu)boek. We werken samen met verschillende uitgeverijen:

De boeken die verschenen zijn bij Noordhoff en bij Studiebijdehand zijn verkrijgbaar bij de boekhandel of bij Bol.com.